Χ. Κανιστράς – Α. Γκομώλης

ομαδα_μαστου

Η Ομάδα Μαστού δημιουργήθηκε από τον Ειδικό Χειρουργό Μαστού Χ. Κανιστρά και τον Πλαστικό Χειρουργό Α. Γκομώλη με στόχο την ολοκληρωμένη, εξαρχής, αντιμετώπιση των Παθήσεων του Μαστού, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Πλαισιώνεται από εξειδικευμένους Ιατρούς, όλων εκείνων των Ειδικοτήτων που θεωρούνται αναντικατάστατες για την πρόληψη, την ακριβή διάγνωση, την ενδεδειγμένη θεραπεία, την ανατομική αποκατάσταση, την συμπληρωματική προεγχειρητική ή μετεγχειρητική θεραπεία, την σε βάθος χρόνου παρακολούθηση καθώς και την υποστήριξη που κρίνεται αναγκαία ώστε να αντιμετωπισθεί με επιτυχία αλλά κυρίως, ελάχιστα επώδυνα, το τραύμα που προκαλεί ο πάσχων μαστός, στην ψυχοσωματική μας σφαίρα.

Η συντονισμένη δράση, από την πρώτη στιγμή, Ειδικού Χειρουργού Μαστού – Πλαστικού Χειρουργού, πλαισιωμένη από τους Ιατρούς των συμπληρωματικών Ειδικοτήτων, διασφαλίζει ιδανικά την σχέση ριζικότητα θεραπείας – αισθητικό αποτέλεσμα, με ανυπολόγιστο όφελος για την ποιότητα ζωής μας καθώς και για εκείνη των δικών μας ανθρώπων.

Χ. Κανιστράς
Ειδικός Χειρουργός Μαστού

Α. Γκομώλης
Πλαστικός Χειρουργός