Πρόκειται για χειρουργικό Laser που η κλασματική μορφή εκπομπής του (fractional) χρησιμοποιείται για την αναδόμηση – αναζωογόνηση του προσώπου και του τραχήλου εξαλείφοντας ρυτίδες και προκαλώντας σύσφιγξη, για την απαλοιφή ουλών ακμής και ραγάδων, για την ελαχιστοποίηση χειρουργικών ουλών και για τον καθαρισμό του προσώπου σε βάθος, άσηπτα και δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η τεχνολογική μέθοδος Laser που χρησιμοποιείται στο Ιατρείο μας, η οποία εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον Πλαστικό Χειρουργό, συνίσταται στην εκπομπή της δέσμης του Laser μέσω συστήματος ραδιοσυχνοτήτων. Η τεχνολογική αυτή εξέλιξη έχει ως συνέπεια την ακρίβεια εκπομπής στις χαμηλότερης έντασης ενέργειες, απαραίτητες για τις  λεπτές ανατομικές δομές (π.χ.βλέφαρα), γρηγορότερη και ευκολότερη επούλωση και ελάχιστη απολέπιση, γεγονός που επιτρέπει την επιστροφή μας στην τυπική καθημερινότητα άμεσα και με ασφάλεια. Η αποτελεσματικότητα του Laser οφείλεται σε 3 μηχανισμούς δράσης: την αφαίρεση του επιφανειακότερου στρώματος  της επιδερμίδας, την σύσφιγξη του δέρματος μέσω των φυσιολογικών μηχανισμών αποκατάστασης και την παραγωγή αυτόλογου κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματός μας. Έχει αποδειχθεί και καταγραφεί στη διεθνή Βιβλιογραφία ότι η εφαρμογή του CO2 Laser είναι η πλέον αξιόπιστη μέθοδος παραγωγής κολλαγόνου.

Επιπρόσθετα, ο ταυτόχρονος συνδυασμός του Laser με χορήγηση PRP (Platelet Rich Plasma), πλάσματος δηλαδή του δικού μας αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες, πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου δίχως να χρειάζεται η χρήση βελόνης. Κι αυτό διότι το πλάσμα διεισδύει σε βάθος μέσω των χιλιάδων μικροσκοπικών οπών που δημιουργούνται από τις δέσμες του Laser, αυξάνοντας την ομοιομορφία και την πυκνότητα εισχώρησης και καθιστώντας την όλη διαδικασία εισαγωγής του πλάσματος ανώδυνη.

Το τελικό αποτέλεσμα προσδίδει στο πρόσωπό μας απαλή υφή, καθαρότητα, σφριγηλή όψη με τόνωση του V της νεότητας και εξαιρετική απόκριση όταν το περιποιούμαστε με τις σύγχρονες τεχνικές δερμοσκίασης προσώπου (μακιγιάς) των οποίων βελτιώνει την ποιότητα, την ευκολία εφαρμογής, τη διάρκεια και την αποτελεσματικότητα έναντι αντιδραστικών παραγόντων όπως ο ιδρώτας.